Funktionär

Under skicrossvärldscupen engagerar vi ett 100-tal funktionärer. Funktionärerna finns i backe, hos media, som värdar/värdinnor inom service eller logistik och transport under evenemanget.

För dig som är intresserad och ännu inte har anmält dig till att vara funktionär under världscupen kontakta oss via funktionar@worldcupidrefjall.com.

Vad gör alla funktionärer?

Merparten av funktionärerna gör sitt jobb i backen för att hålla bana och backe i trim. Dessa funktionärer rekryteras baserat på befintliga skidkunskaper då det behövs bra skidåkare som är vana vid tuffa underlag.

Runt om banan och målområdet jobbar funktionärer med olika tävlingsfunktioner för att tävlingarna ska fungera och genomföras på korrekt sätt. Våra servicevärdar/-värdinnor som finns i målområdet hjälper våra besökare i målområdet samt säkerställer att rätt person kommer in på rätt område – så kallad ackrediteringskontroll. Vid stora evenemang behövs också parkeringsvärdar och funktionärer som ser till att alla funktionärer får mat och dryck.

Utan funktionärer inget evenemang! Vi är så glada att ni är med och med ert engagemang och kunskap skapar vi tillsammans fantastiska tävlingar och evenemang!

Mer information om funktionärsengagemanget (Pdf).PDF

Kontakt

funktionar@worldcupidrefjall.com

IDRE FJÄLL

Box 202, 790 91 Idre​

Telefon: +46 760 063 696

E-post: info@idrefjall.se