Vill du synas under vinterns stora skidfest?

Skicross är den alpina gren som ökar mest i Europa just nu och den är dessutom väldigt publikvänlig med hög fart och action under hela tävlingen. Hela världseliten kommer att vara på plats och tävlingarna direktsänds i SVTs Vinterstudion samt i ett femtontal länder i Europa. I målområdet pågår det aktiviteter hela helgen; underhållning, publiktävlingar och prova-på-aktiviteter för hela familjen. Under helgen har vi flera tusen besökare i målområdet: Idre Fjäll är fullbelagt och daggäster reser hit för att följa tävlingarna och ta del av utbudet av produkter, tävlingar och aktiviteter som erbjuds.

Var med på festen!

Nu är det dags att boka ert utställarpaket! Se till att ni finns på plats för att visa upp ert varumärke under ett av vinterns största evenemang. Ni får ett montertält i målområdet för exponering och möjlighet att ha egna aktiviteter för våra gäster och tävlingspubliken. Er företagslogo kommer att finnas med på denna hemida, i tävlingsprogram samt på stortavlor i både målområdet och på andra attraktiva platser på Idre Fjäll. Det finns även möjligheter att köpa tv-exponering.

I vårt sponsortält i målområdet kan ni njuta av god mat och dryck och samtidigt följa de spännande tävlingarna från bästa plats.

Träffa publiken, presentera ert företag , bjud era kunder till sponsortältet och upplev farten och spänningen i tävlingarna.

Kontakta Peter Rex på 0253-413 37 eller skicka ett e-postmeddelande till peter@worldcupidrefjall.com

IDRE FJÄLL

Box 202, 790 91 Idre​

Telefon: +46 760 063 696

E-post: info@idrefjall.se