Sponsorer

Utan hjälp från ideella aktörer och samarbeten med sponsorer hade det varit svårt, för att inte säga omöjligt, att genomföra ett evenemang som Audi FIS Ski Cross World Cup. Tillsammans med sponsorerna kan vi skapa ett arrangemang i världsklass.

 Titelsponsor

Audi Sverige ingår i Volkswagen Group Sverige AB som är en svensk generalagent. ”Vorsprung durch Technik” är inte bara en slogan eller Audis löfte till dig – det är en bakomliggande filosofi som omfattar all deras verksamhet. Med den banbrytande tekniken och innovativa designen är det de som sätter nya normer för andra.

quattro® älskar snö


Huvudsponsorer
 

Tävlingshotell

Pernilla Wiberg Hotel på Idre Fjälls sydsluttning är ett specialdesignat hotell för er som är sportiga livsnjutare. Här finns det bästa av två världar - en hel fjällvärld direkt utanför dörren och ett förstklassigt boende och vintertid är läget ski-in-ski-out.

 

 Arrangörer

Idre Fjäll är en stiftelse som bildades 1968 av dåvarande Idre kommun tillsammans med Friluftsfrämjandet i avsikt att skapa arbete och liv i bygden och ge ökade tillfällen till ett aktivt friluftsliv. Idre Fjäll är en åretruntanläggning med familjer och tävlingsaktiva som huvudsakliga målgrupper.

SSF arbetar för att främja och administrera skid- och snowboardidrotterna i Sverige. Som medlem i Internationella Skidförbundet, FIS, är de även representanter för sina sporter i utlandet. Gå in på skidor.com och lär dig mer om våra landslag.

Det internationella skidförbundet, Fédération Internationale de Ski, är världsförbundet för framförallt alpin och nordisk skidsport. Detta förbund består utav 111 medlemsförbund, däribland Svenska skidförbundet (SSF). För att hålla dig uppdaterad om när nästa världscupstävling är gå in på fis-ski.com.

 

Vill ni vara med och synas under vinterns stora skidfest? Lär mer om företagsexponering här >>

Sponsorer & samarbetspartners

IDRE FJÄLL

Box 202, 790 91 Idre​

Telefon: +46 760 063 696

E-post: info@idrefjall.se